Terugkomdagen op het instituut

Terugkomdagen op het instituut (TKD)

In Groningen volg je op woensdag onderwijs (terugkomdagen) op het instituut met de andere aios die de module volgen. In Zwolle zijn de TKD op de donderdag gepland. Aios die hun klinische stage volgen bij een SEH nemen deel aan de verplichte landelijke cursus de STARtclass.

Een dag duurt in de regel van half tien tot vier uur. De groep wordt begeleid door een huisarts en een gedragswetenschapper. Daarnaast zijn er regelmatig gastdocenten. De groepsbegeleiders faciliteren de reflectie op het werken in de huisartsenpraktijk. Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor het bevorderden en mede beoordelen van je voortgang. Ook met je groepsbegeleiders houd je eens per kwartaal een voortgangsgesprek.

Het groepsonderwijs is gekoppeld aan de stages. Er zijn daarom drie onderwijsmodules in het tweede jaar. Het rooster van de terugkomdagen kun je hieronder vinden op de website. Klik je op het oranje bolletje dan krijg je de onderwijsprogramma’s met bijbehorende literatuur te zien. Het rooster is ook te vinden op Nestor.