Spreekuur VNN

                 


Iedereen kan in de omstandigheden komen dat hij of zij te veel drinkt, rookt, blowt of gokt. Soms heeft dit zulke vormen aangenomen dat het niet meer lukt om hier iets aan te doen. Om deze verslaving zelf weer onder controle te krijgen. Het wordt makkelijker wanneer u met iemand praat die u begrijpt en beschikt over professionele kennis en ervaring op dit gebied. 

VNN biedt u dit steuntje in de rug. VNN biedt ook hulp bij verslaving op het gebied van gamen, seks, het kopen van spullen en het gebruik van medicijnen. Het is nooit te laat!

Samen uw behandeling bepalen
U krijgt een aantal gesprekken met een professional van VNN. De hoeveelheid gesprekken hangt af van uw vraag en problematiek. In overleg met de professional bepaalt u uw behandeling.

Hulp op specifieke aandachtsgebieden
Tijdens de gesprekken krijgt u hulp op specifieke aandachtsgebieden zoals bijvoorbeeld uw relatie. Als u last heeft van angst of depressieve klachten wordt hier ook aandacht aan besteed. 

Ook wordt er stilgestaan bij de voordelen van werken aan uw verslaving, zoals:

• Een betere gezondheid.
• Een betere nachtrust.
• Een betere relatie en minder ruzie met partner, gezin en familie.
• Fitter zijn en betere prestaties leveren op het werk.
• Minder risico’s lopen in het verkeer.

Individueel of in groepsvorm
De gesprekken kunnen individueel of in groepsvorm plaatsvinden (afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur; u kunt baat hebben bij het delen met en leren van anderen). Indien u dit wenst kan uw partner of familielid bij bepaalde gesprekken aanwezig zijn.

Online behandeling mogelijk
U kunt uw programma desgewenst ook deels online volgen. U krijgt dan toegang tot ons online behandelprogramma met onder andere online oefeningen.

Voor meer informatie kunt u kijken op vnn.nl