Reizigersadvies

Als u een (verre) reis maakt, kunnen wij u informeren over de vaccinaties en eventuele anti-malariamiddelen die u nodig heeft. Dit advies is alleen bedoeld voor mensen die bij ons ingeschreven staan als patiënt.
Let op: meldt u zich bij voorkeur 6 weken van tevoren aan, zodat u op tijd bent voor eventuele vaccinaties en/of medicatie.
De duur van het consult zal zo'n 30-40 minuten zijn, inclusief het vaccineren.

U kunt een intakeformulier downloaden via de knop 'downloads' links op de pagina. Samen met een vaccinatiepaspoort ( indien in uw bezit) kunt u dat op de praktijk inleveren. De assistente die gespecialiseerd is in reizigersadvies gaat uitzoeken wat nodig is voor uw reis.
Zij neemt dan contact met u op om een afspraak te maken en zal u informeren over de kosten die aan het reizigersadvies verbonden zijn (dit betreft advies excl. vaccins). De totale kosten zijn afhankelijk van de vaccinaties die u nodig heeft.
Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) het reizigersconsult. U kunt dit vinden in uw polisoverzicht, of klik op de volgende link: gezondopreis.nl/vergoedingen.

In de praktijk hebben we niet alle vaccins op voorraad (hepatitis B), daarom bestaat de mogelijkheid dat u eerst naar de apotheek moet.