Opleiding tot specialist ouderengeneeskunde

Word specialist ouderengeneeskunde in Groningen! 

Specialist ouderengeneeskunde worden in Groningen?  In september 2020 is het UMCG gestart met de zelfstandige opleiding tot specialist ouderengeneeskunde van het UMCG. In september 2023 gaat een nieuwe lichting aios starten! Ben je enthousiast en wil je solliciteren voor een opleidingsplek specialist ouderengeneeskunde in Groningen? Solliciteren kan via SOON, de Samenwerkende Opleidingen tot specialist Ouderengeneeskunde Nederland. Informatie over de opleiding en de sollicitatieprocedure is hier ook te vinden. Solliciteren kan van 1 maart tot 1 mei 2023.

Meer informatie over de opleiding in Groningen is te vinden op deze website en in ons lokale opleidingsplan. Behoefte aan persoonlijk contact? Wij beantwoorden graag eventuele vragen. Wij zijn bereikbaar via opleidingouderengeneeskunde@umcg.nl of telefonisch via 050 - 361 6696.

Laatste nieuws

Nienke de Vries is de eerste die de opleiding tot specialist ouderengeneeskunde van het UMCG succesvol heeft afgerond.

Aios ouderengeneeskunde Rianne Lindeboom heeft de Verenso-beurs gewonnen.

De Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten (RGS) heeft het nieuwe opleidingsinstituut voor specialist ouderengeneeskunde in het UMCG officiële erkenning verleend.