Opleiding tot specialist ouderengeneeskunde

Word specialist ouderengeneeskunde in Groningen! 

Specialist ouderengeneeskunde worden in Groningen?  In september 2020 is het UMCG gestart met de zelfstandige opleiding tot specialist ouderengeneeskunde van het UMCG. In september 2021 gaat een nieuwe lichting aios starten! Ben je enthousiast en wil je solliciteren voor een opleidingsplek specialist ouderengeneeskunde in Groningen? Solliciteren kan via SOON, de Samenwerkende Opleidingen tot specialist Ouderengeneeskunde Nederland. Informatie over de opleiding en de sollicitatieprocedure is hier ook te vinden. Solliciteren kan van 1 maart tot 1 mei 2021.

Meer informatie over de opleiding in Groningen is te vinden op deze website en in ons lokale opleidingsplan. Behoefte aan persoonlijk contact? Wij beantwoorden graag eventuele vragen. Wij zijn bereikbaar via opleidingouderengeneeskunde@umcg.nl of telefonisch via 050 - 361 6696.

Laatste nieuws

De Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten (RGS) heeft het nieuwe opleidingsinstituut voor specialist ouderengeneeskunde in het UMCG officiële erkenning verleend.

Verdiep je je graag in uitdagende medische vraagstukken en ben je sterk in het regisseren van ‘tailor made’ behandelingen voor kwetsbare cliënten in verschillende settingen? Heb je een...