AHON-Netwerkbijeenkomst ‘Digitale innovaties; de praktijk & de wetenschap’

Teleconsultatie, versterk–je-enkel-app, u-prevent-calculator, siilo, e-mailconsulten, stop-met-piekeren online cursus, slimme pufjes, menstruatie-kalender-app, zorgdomein chat.

De huisarts wordt bedolven onder digitale innovaties zowel bedoeld voor de directe patiëntenzorg als bedoeld voor onderlinge communicatie met collega's. Ook de onderzoekers van de afdeling Huisartsgeneeskunde & Ouderengeneeskunde van het UMCG houden zich steeds meer bezig met eHealth. Tijdens deze AHON-bijeenkomst bespreken we hoe en waarom sommige innovaties direct worden ingevoerd en er bij andere langdurig onderzoek aan vooraf gaat. Is de één beter dan de ander? Hoe word je als huisarts wijs uit het enorme aanbod? Hoe bepaal je wat ‘goed’ is? En hoe neem je de door jou geselecteerde eHealth toepassing dan succesvol in gebruik in jouw praktijk?

lees verder voor het inhoudelijke programma.

Praktische informatie

Datum: 16 februari 2023
Tijd: 17:45 – 21:30 uur
Locatie: van der Valk Hotel, Hoogkerk
Accreditatie voor huisartsen: 2 punten
Doelgroep: AHON-huisartsen, waarnemers, hidha's, AIOS, praktijkmanagers en praktijkondersteuners doktersassistentes die werken met eHealth. En stafleden H&O en UMCG die het thema in portefeuille hebben.

Deze bijeenkomst wordt kosteloos aangeboden vanuit AHON. Voorafgaand aan de bijeenkomst wordt facultatief een Buffet aangeboden, deze is alleen kosteloos voor huisartsen en medewerkers van AHON-praktijken. Overige gasten betalen € 35,- voor de cateringskosten.

AHON netwerkbijeenkomst 16-2-2023

Aanmelden is niet meer mogelijk.