Nieuws

Ervaren respect en autonomie in de geboortezorg: dit is nu te meten door het gebruik van twee gevalideerde meetinstrumenten!

Feijen-de Jong, E.I., Van der Pijl, M., Vedam, S., Jansen D.E.M.C...

In het integrale zorgproject SamenOud stelden meer dan tweehonderd kwetsbare thuiswonende ouderen samen met een casemanager persoonlijke doelen vast.

De beroepsvereniging voor specialisten ouderengeneeskunde heeft een beurs van € 10.000 toegekend voor het onderzoek ‘Alternatieven voor gesloten deuren’ van het UNO-UMCG.

Verenso heeft de Jan Stoop-prijs uitgereikt aan Wanda Rietkerk, onderzoeker bij het UNO-UMCG en specialist ouderengeneeskunde.

Vanaf 26 november kun je je weer inschrijven voor de training Succesvol veranderen

Binnen een week hebben zich al 400 mensen aangemeld voor 'Gluren bij de buren' op 26 februari 2020. Wil je dit symposium van het UNO-UMCG bijwonen?

In de afgelopen maanden zijn twee van onze onderzoeken gepubliceerd die gaan over het staken van alfablokkers bij mannen met plasklachten.

 Eergisteren startte de inschrijving voor 'Gluren bij de buren'. Inmiddels hebben zich al ruim 100 mensen aangemeld voor dit symposium van het UNO-UMCG.

Noorderpoort overweegt om pijnherkenning bij dementie in het curriculum op te nemen.

In het jaarlijkse bestuurdersoverleg is het meerjarenplan van het UNO-UMCG vastgesteld.

Inschrijven AHON-nieuwsbrief