Nieuws

In augustus start Petra Braaksma bij het UNO-UMCG als postdoc onderzoeker voor het kennisthema Pijn en Comorbiditeit.

Nazorg en nacontrole voor kanker: een mogelijke rol voor de huisarts?

Het UNO-UMCG zoekt twee Adviseurs Implementatie, die zorgprofessionals helpen om wetenschappelijke kennis toe te passen.

Het UNO-UMCG heeft sinds kort een zeventiende participant: de Friese KwadrantGroep. Onder deze zorgcombinatie vallen onder meer de ouderenzorgorganisaties Elkander, De Friese Wouden en Palet.

Het ministerie van VWS maakte vandaag bekend dat het UNO-UMCG en de vijf andere academische netwerken ouderenzorg structurele financiering krijgen.

Tijdens de jaarlijkse NHG-Wetenschapsdag op 8 juni heeft Davith de Vries, nu 3e jaars aios bij onze huisartsopleiding, de Jan van Esprijs gewonnen voor de presentatie van zijn  Critical Appraisal...

Welke samenwerkingsvormen tussen huisarts en specialist ouderengeneeskunde zijn er in Noordoost-Nederland? En sluit dit aanbod aan op de vraag van de cliënt? Dat wil de themagroep Eerstelijns...

Het UNO-UMCG wil een online monitor voor psychofarmacavoorschriften ontwikkelen die goed aansluit bij de praktijk.

Binnenkort start Erik Zwierenberg bij het UNO-UMCG. Hij gaat zich als projectleider inzetten voor de implementatie van de Database Dementie, ook wel MDS (Minimum Data Set) genoemd.

Een levensalbum is een effectief middel om te communiceren met ouderen met dementie.

Inschrijven AHON-nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten en ontwikkelingen binnen het netwerk, meldt u dan aan voor de nieuwsbrief.