Leerwerkplan-profiel

Nieuw leerwerkplan-profiel voor alle huisartsopleiders

Landelijk is een nieuw leerwerkplan-profiel ontwikkeld met een tweeledig doel: enerzijds biedt het de aios informatie en inzicht over de opleidingspraktijk en in de manier waarop de opleider(s) het leren georganiseerd hebben. Anderzijds geeft het de opleider een zelfbewuste kijk op zijn/haar aanbod, zowel op vakinhoudelijk als op onderwijsgebied. Tijdens de opleidersdagen in Zeegse in 2017 leggen we in workshops de basis voor het gebruik van dit nieuwe leerwerkplan-profiel.


Opleiders die in 2017 niet naar de opleidersdagen in Zeegse komen, kunnen het nieuwe leerwerkplan-profiel nu al invullen en digitaal inleveren bij Joke Breed: a.c.breed@umcg.nl. Neem bij vragen over of problemen met het invullen van dit document contact op met Corienne Groenewold: c.j.groenewold@umcg.nl.


Zodra het leerwerkplan-profiel klaar is gaan we het gebruiken bij de volgende koppelingsronde, de aios gaan zich aan de hand van dit document voorbereiden op het kennismakingsgesprek, het wordt een “visitekaartje” van de opleider/opleidingspraktijk.