Praktische informatie

Algemene Huisartsopleiding Groningen/Zwolle

Ziek‐/herstelmelding

Als je ziek bent, dan moet je dit voor 8.30 uur melden bij de SBOH (www.sboh.nl) én bij je opleider. In het geval dat de eerste ziektedag samenvalt met een onderwijsdag meld je je ook af bij je groepsbegeleiders. Denk er aan dat je je ook weer hersteld moet melden!

Arbeidsvoorwaarden

Aios

Verlof

Iedere huisarts‐in‐opleiding heeft recht op zes vakantieweken per jaar. In de zomerperiode mag je daarvan drie weken aaneensluitend opnemen. Tijdens de eerste drie maanden van je opleiding mag je geen verlof opnemen. Het is van belang dat je de planning van je vrije dagen goed afstemt met je opleider en met je groepsbegeleiders. Daarbij houd je uiteraard rekening met onderwijsverplichtingen. Indien je toch verplichte onderdelen mist (bv de 2daagse Hart‐ en Vaatcursus of de CAT‐presentaties), dan dien je dit minimaal 2 maanden van te voren te melden bij de jaarondersteuner in verband met de organisatie van deze dagen.

TKD/groepsruimtes

Voor locatie Groningen geldt: de sleutels voor de groepsruimtes kunnen worden afgehaald bij de balie van A. Deusinglaan 1. Bij vertrek uit de kamer dient de sleutel daar ook weer te worden ingeleverd. Voor koffie‐en thee is er een automaat  beschikbaar op de begane grond (in pantry). Je dient hierbij gebruik te maken van wegwerp bekers. Voor je naar huis gaat dienen de tafels van de groepsruimtes (indien nodig) te worden afgenomen en afval te worden opgeruimd. Koffie en theekannen uitspoelen en in de kast zetten. Eventuele vuile vaat was je af en zet je in de kast. 

Voor locatie Zwolle geldt: de sleutels voor groepsruimtes zijn in bezit van de de groepsbegeleiders en het secretariaat. Bij vertrek dienen alle deuren weer op slot te zijn. Voor je naar huis gaat dienen de tafels van de groepsruimtes (indien nodig) te worden afgenomen en afval te worden opgeruimd. Koffie en theekannen uitspoelen en terugzetten. Eventueel afwasmachine laten draaien.

Parkeermogelijkheden

Locatie Groningen:De Huisartsopleiding is gehuisvest boven de Academische Huisartspraktijd van het UMCG. Er zijn diverse parkeermogelijkheden: de parkeergarages in en nabij het UMCG of de diverse P+R terreinen. Voor meer informatie kunt u de website van het UMCG raadplegen: https://www.umcg.nl/NL/UMCG/overhetumcg/bereikbaarheid/UMCG

Locatie Zwolle: De HO is gehuisvest in het Mondriaan gebouw van het Isala te Zwolle. Parkeren kan op P2 van het ziekenhuis (dit is betaald parkeren)

UMCG‐pas

Een UMCG‐personeelspas kan gebruikt worden om tegen gereduceerd tarief te eten in het personeelsrestaurant, of te reizen met de Citybus vanaf een P+R terrein. Personeelspassen moeten persoonlijk worden aangevraagd (er wordt een foto gemaakt) in de personeelswinkel van het UMCG. Tussen de middag is dit NIET mogelijk. (We raden jullie dan ook aan om per groep hiervoor een afspraak te maken bij de personeelswinkel, tel. 050‐613350/3613349)

Dit is niet in Zwolle van toepassing.

Kopiëren

Je kunt gebruik maken van elk kopieerapparaat in het UMCG door als “andere gebruiker” aan te melden met je gebruikersnaam en wachtwoord van je WEBmail. Houd hierbij wel rekening met de vaste gebruikers van deze apparaten.

Voor Zwolle geldt: kopieren kan via de pas van de computers in de leslokalen.

 

Oostersingel | ingang 47 | gebouw 50 | 3e verdieping

Huispostcode FA20  | Postbus 196 | 9700 AD Groningen

Telefoon: 050 3616700

Huisartsopleiding UMCG is onderdeel van de afdeling Huisartsgeneeskunde van het UMCG.