Bereikbaarheid Zwolle

Met de auto vanuit de richting:

Apeldoorn/Amersfoort/Meppel: Neem de afslag Zwolle Noord (20), vervolgens ANWB-borden Isala volgen. Volg het bord  Isala, Goederen en Radiotherapie. U bent aangekomen op de Dr. Spanjaardweg. Deze  weg gaat over in de Dokter van Deenweg. In de tweede bocht bevindt zich het Mondriaan  gebouw aan de rechterkant aan de straatzijde.

Kampen (N50): zie beschrijving Apeldoorn/Amersfoort/Meppel (A28).

Almelo (N35): ANWB-borden Isala volgen. Volg het bord Isala, Goederen en Radiotherapie. U bent  aangekomen op de Dr. Spanjaardweg. Deze weg gaat over in de Dokter van Deenweg. In de  tweede bocht bevindt zich het Mondriaan gebouw aan de rechterkant aan de straatzijde.

Wijhe/Olst (N337): Ringweg Zuid volgen richting N35 (Almelo/Deventer), bij T-splitsing (ringweg Oost) linksaf,  ANWB-borden Isala volgen. Volg het bord Isala, Goederen en Radiotherapie. U bent  aangekomen op de Dr. Spanjaardweg. Deze weg gaat over in de Dokter van Deenweg. In de  tweede bocht bevindt zich het Mondriaan gebouw aan de rechterkant aan de straatzijde.

Let op: houdt u in de spits rekening met een half uur extra reistijd i.v.m. verkeersdrukte op de  ringweg.

Parkeren

U kunt (betaald) parkeren op het parkeerterrein P2 van Isala aan de Dr. Spanjaardweg. Als het parkeerterrein vol is, kunt u terecht in de parkeergarage van Isala.

Openbaar Vervoer

U kunt o.a. gebruikmaken van stadsbus lijn 1 richting Oosterenk. Deze vertrekt een paar keer per uur vanaf het NS station Zwolle. Reisduur is maximaal een kwartier. 

U kunt in- en uitstappen bij de halte Dr. Hengeveldweg/Dr. Spanjaardweg. Links achter u, in de  bocht van de weg, bevindt zich het Mondriaangebouw. Voor een persoonlijk reisadvies en actuele  reisinformatie, zie www.9292.nl of bel 0900-9292 (€ 0,70 p/m).

Fiets

Het Mondriaangebouw is goed bereikbaar met de fiets. Aan de achterkant van het gebouw is een  overdekte fietsenstalling.