Bereikbaarheid Groningen

Route naar Huisartsopleiding in UMCG-gebouw

Als u met de auto naar het ziekenhuis komt, volg dan de ANWB-wegwijzers. U komt automatisch in de parkeergarage die onder de ontvangsthal ligt (nr 1 op de onderstaande afbeelding 1). Daarnaast is er ook een parkeergarage onder 'De Brug': P-Noord. U bereikt P-Noord via de Vrydemalaan. 

Parkeren

Patiënten en bezoekers kunnen in beide parkeergarages betaald parkeren. In de parkeergarage onder de hoofdingang is het eerste halfuur kosteloos, in P-Noord zijn de eerste twintig minuten gratis. Daarna wordt in beide garages een oplopend tarief gehanteerd, afhankelijk van de tijd dat u geparkeerd staat. De tarieven vindt u op de betaalautomaat in de ontvangsthal en bij de voetgangersuitgang van P-Noord. De parkeergarages zijn vierentwintig uur per dag geopend. Voor andere informatie, bijvoorbeeld openbaar vervoer, kunt u de site van het UMCG raadplegen. Voor een bezoek aan de Huisartsopleiding is het makkelijkst om te parkeren in parkeergarage Noord. (Let op: bewegwijzering richting UMCG Noord volgen en niet UMCG hoofdingang)

Naar de Huisartsopleiding

Parkeergarage Noord is te bereiken via de Vrydemalaan, en dan naar de Antonius Deusinglaan. Daar volgt u de borden parkeergarage Noord. Vanuit de parkeergarage loopt u naar ingang 47 | Oostersingel.

De opleiding is gehuisvest boven de Academische Huisartspraktijk op de 3e etage. De lift bevindt zich direct links bij ingang 47 aan de Oostersingel.